sâmbătă, 25 aprilie 2009

F.R.I.E.N.D.S.

"Friends" este un serial din care e imposibil sa nu fi vazut macar un episod. Insa daca din pacate pur si simplu nu ai dat niciodata peste el, nicio problema, recuperezi acum pe ProCinema la 21:30. Daca cumva e posibilsa nu fi auzit despre el, ei bine iti povestesc eu.
Serialul se invarte in jurul vietii a sase prieteni, trei fete, trei baieti, din NY. E un serial amuzant, care a avut un succes enorm si a rezistat zece sezoane. Personajele sunt: Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Chandler si Joey. Chandler este cel amuzant, Joey si Phoebe sunt cei mai, sa zicem prostuti, Monica e cea obsedata de ordine si curatenie, Ross este tocilarul exemplar, iar Rachel o fata, dupa mine ca toate celelalte cu bune si rele. Personal preferatul meu este Chandler, pentru ca am impresia ca ne asemanam putin prin glumele sarcastice.
Fiecare episod va va face sa cel putin sa zambiti, si sa-l asteptati nerebdatori pe urmatorul.
Astept sa aud parerile voastre, si sunt curioasa care sunt personajele voastre preferate si de ce. Astept opinii:->!


3 comentarii:

  1. hey :D sunt anis . am obs ca nai commenturi deci am decis sa dau la asta . da e adevarat ,daca nai auzit de friends nu e bine . oricum am tot sezonu zece 9 8 si sase si ma uit la 9 jumate pe pro cinema :)

    RăspundețiȘtergere
  2. si de parere... e serialul meu preferat :D :)

    RăspundețiȘtergere
  3. hey,sunt acirelia...este si serialul meu preferat iar preferati mei sunt Pheobe si Joey.....si un pic Chandler :d

    RăspundețiȘtergere