joi, 11 iunie 2009

Clasa a8a :X

S-a terminat si scoala. Am incheiat clasa a8a(in sfarsit). Cu ocazia asta vreau sa le multumesc colegutilor mei speciali, care m-au acceptat asa cum sunt, micuta si cu gura mare, de la inceput din clasa a7a si pe care ii iubesc muuult de tot si de care o sa-mi fie dor.
Acum ca sa mai zic si eu ceva va zic de cum au fost la noi ultimul clopotel si banchetul. Ultimul clopotel a fost dragut,ca sa zic asa, cam cald in robe dar cred ca ne-am distrat. Speechul dirigai a fost cam lung dar eram obisnuiti. Am strans din dinti si am trecut si peste . Au venit si cativa profesori care ne-au urat si ei toate cele bune dupa ce cativa dintre noi le-am tinut si noi speechuri dupa cererea dirigai. Cativa au plans(DIANA) si sincer si eu cred ca as fi facut-o daca nu ma straduiam sa nu-mi cada lentilele( de contact). A sa nu uit de o ala idee minunata cu care a venit diriga noastra mult iubita: sa cutreieram liceul cantand, cu vocile noastre cristaline "spiru haret, spiru haret, noi suntem spiru haret" ( dupa imnul liceului cantat de holograf, stim suntem smecheri:P). Este totul filmat, am avut grija sa nu uitam de aceste momente peste 10 ani:D. Sunt convinsa ca nimeni n-o sa-l uite prea curand
Banchetul dupa mine a fos GENIAL si cred ca mai toti colegii sunt de acord. Recunosc ca a fost cam obositor sa avem si clopotel si banchet in aceeasi zi, tot dorinta dirigai, insa pot sa spun k ne-am distrat. Am dansat si pe elctro si pe "jaga jaga" la un moment dat s-au strans cativa in baie cu tot cu proful de religie care din cate am inteles bause un pic cam mult. Am mai stat si pe-afara la terasa unde nastasiu ma chinuia la 5 dimineata cu probleme de logica, dar ii multumesc pentru ca m-a distrat.
O sa-mi fie extraordinatr de dor de toti, si ar fi bine sa cititi si sa comentati la acest post. Pentru Pixu;;) care v-a ajutat la teste si v-a facut sa rada(sper:D)
Va Adooooor si I LAV U (cum ar spune cineva:D):*:*:*
L.E: Da da a fost si Fuerica(AhNhDhRhEhIh) pe-acolo ( pe la banchet) s-a ocupat de karaoke si cu ocazia asta ms k-mi citesti blogu:*. de la NhOhAh.

3 comentarii:

  1. printre aia cativa din baie ..eram sh eu=)) era praf profu' nu ca bause putin cam mult.:))da sunt de acord cu tot ce ai spus in post,a fost foarte mijto la banchet,intr-adevar destul de obositor..:Pdar asta e ..a fost noaptea noastra.ultima,din pacate:(.sh eu va iubesc sh te iubescccccccccccccccc.te adoooooooooooooooooor esti genialaaa,sper ca prietenia noastra sa nu se sfarseasca odata cu terminarea clasei a 8a:(sh sa ne mai vedem,sh nu ..nu vbesc despre revederea de 10 ani:))..pai altceva ..:-?muuuuuuuuuuult succes in tot ce ti propui,sa ai parte numai de lucruri bune,sa intri la ce liceu vrei,sa fii iubita,sanatoasa sh nu in ultimul rand sa nu te schimbi niciodataaaaaaa pt ca e imposibil ca cineva sa nu te adoreee chiar sh asa cu gura ta mareee.xoxoxoxoxoxoxoxoxoxo.

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar daca esti asa cu gura mare noi te iubim mai ales eu coleguta ta de banca :d. a fost super banchetul chiar si cu profu de religie baut si cu diana la fel.norocul meu este ca nu lam prins pe flesca la baie cu usa deschisa ca ramaneam cu sechele:*:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. cu test el ai dreptate intr-o oarecare masura... cel putin pe mine m-ai ajutat dar n'am putut profita de fituica k ma prins profa de chimie :)) =)) orikm serbarea ultimului clopotel pentru mine a fost cea mai mare prostie:D... fiecare cu parerea lui :). avas

    RăspundețiȘtergere